Jalapeño Dips.

When a friend invites you to meet his new apartment, you just can’t arrive with empty hands so I made this delish Jalapeño dips in only 25 minutes, so I thought I should be thoughtful and share with you this quick and awesome snack recipe so you can impress your guests or arrive to a Sunday friends reunion with a dish that will be over in a blink of an eye.

Cuando un amigo te invita a conocer su nuevo departamento, tu no puedes llegar con las manos vacías, es por eso que hice estos deliciosos Jalapeño Dips en tan sólo 25 minutos, así que pensé en compartirles esta rápida receta para que puedan impresionar a sus invitados o llegar a una reunión de Domingo con un delicioso platillo que se acabará en segundos.

You’ll need / Necesitarás

  • Potatoes | Papas
  • Jalapeños
  • Butter | Mantequilla
  • Breading | Pan para empanizar
  • Eggs | Huevos
  • Olive oil | Aceite de oliva

Ready, set… Cook! / ¿Listos?

First of all you will need to boil the potatoes to make them soft, when they are like a piece of cloud it’s time to blend it out.

Blend the boiled potatoes, with the jalapeños (add as much as you like, if you don’t like a spicy and hot dip then just add one just to flavor them), and the butter.

Create little balls with the mixture, if it’s to sticky soak your fingers in water, cover the balls with the eggs and bread them.

Fry for a couple of second in boiling olive oil, and garnish with some ketchup or melted cheese.

Enjoy!

Primero que nada necesitarás hervir las papas hasta conseguir una textura suave para así poder mezclar los demás ingredientes.

Mezcla las papas hervidas con el jalapeño (si no te gusta muy picante solo agrega uno para darle sabor) y la mantequilla.

Empieza a crear pequeñas bolitas con la mezcla, si ésta está un poco pegajosa solo remoja tus dedos en un poco de agua, cubre las bolitas con el huevo y empaniza.

Fríe por unos segundo en aceite hirviendo y pues agregar un dip de salsa catsup o queso derretido

¡Disfruta!

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